Д-4-50 FROM RUSSIA WITH GLOVE

FROM RUSSIA WITH GLOVE
  • Участник Depot WPF
  • Название работы Д-4-50 FROM RUSSIA WITH GLOVE
  • Конкурс / номинация Д-4 Упаковка и этикетка
  • Рекламодатель ПрестижСервис
  • Авторы Творческий директор: Алексей Фадеев
    Арт-директор: Александр Загорский
    Копирайтер: Екатерина Лаврова
  • Перевод Eugene is a planning engineer, passionate about gastronomy and spending all his spare time cooking and making wine. “Making wine is not really the main business for me, but I love doing it. I enjoy choosing berries and fruit, tasting the maturing wine week after week and finally — sharing it with my friends, which is definitely the best part of the process”, — says Eugene, asking us to create a brand and packaging design for his home-made wine. The target audience of this small “winery” are his friends, colleagues and business partners. Eugene kindly asks them to return the empty bottles after they enjoy the wine — for him to pour new wine into them next year.

    Homemade wine according to a Russian tradition:
    1) September. Harvesting: grapes, apples, plums, chokeberries and all other fruit one can find in a garden of a common Moscow-region ‘dacha'…
    2) October — November. Wine fermentation: the jars are covered with rubber gloves not to let the fresh air in and to indicate the wine condition.
    3) January. The wine is ready to try it out!
  • Описание проекта Евгений — инженер-проектировщик, но его настоящая страсть — гастрономия, и большую часть свободного времени он проводит на кухне. А еще он делает собственное вино. «Это не основное мое занятие, но мне очень нравится процесс приготовления вина», — рассказывает Евгений, заказывая дизайн упаковки для своего домашнего вина. Целевая аудитория его небольшой винодельни — друзья, партнеры по бизнесу и клиенты. Даря им вино, он часто просит вернуть пустую бутылку — чтобы он мог использовать ее для розлива вина и в следующем году.

    Домашнее вино, согласно традиции, унаследованной еще от бабушек и дедушек, готовится из всевозможных ягод и фруктов, растущих в саду. Во время брожения на большие сосуды с вином вместо крышек надеваются перчатки, которые становятся своеобразными индикаторами созревания вина.